Soluții de încredere
4 minutes min

PLANISTAR SUN PLUS: lumină naturală, eficiență energetică, design, toate pentru căminul tău

PLANISTAR SUN PLUS

În ultimii ani, generațiile tinere vor să își construiască o casă sigură, confortabilă și estetică. Acestea visează la cum ar trebui să arate un stil de viață sănătos, dar și cum ar trebui să arate casa perfectă. Dorințele lor ajung să influențeze în permanență locuințele lor actuale - își doresc mai multă lumină naturală în fiecare spațiu existent, iar limitele dintre exterior și interior devin inexistente. Fiind îngrijorați mai mult decât de aspectele pur estetice ale căminului, apartenenții noilor generații își dezvoltă visuri de a crea o lume mai bună pentru copiii lor, contribuind la un mediu durabil și sustenabil. Primul gând este acela de a reduce consumul de energie electrică. Dar cum se pot îndeplini aceste dorințe?

Ferestrele sunt una dintre cele mai mari surse de scurgeri de energie în casele noastre, dar când sunt alese corect, acestea devin o modalitate perfectă de a economisi mai mulți bani. O metodă eficientă de îmbunătățire a eficienței energetice a unei clădiri constă în analizarea celui mai important aspect: sticla. O sticlă aleasă corect poate fi eficientă din punct de vedere energetic prin scăderea cheltuielilor de încălzire și de răcire ale locuinței și, de asemenea, poate reduce și iluminarea artificială prin aducerea unei lumini naturale abundente. Totodată, sticla poate oferi un răspuns la problemele de sănătate și poate îmbunătăți productivitatea în clădirile de birouri.

Așadar, sticla este un material multifuncțional, performant și estetic, ce transformă esteticul unei locuințe dar și felul în care se simt proprietarii în interior.

Dar cum poți alege cea mai potrivită variantă dintr-o mare varietate de soluții de sticlă disponibile pe piață?

Pentru o casă perfectă și pentru ca orice accesoriu interior să se potrivească cu decorul mult visat, Saint-Gobain oferă o gamă largă de soluții de sticlă care îndeplinesc atât caracteristicile performanței, cât și cele estetice.

Planistar Sun Plus de la Saint-Gobain este una dintre soluții ce nu numai că ajută la economisirea energiei pe toată durata anului, asigurând o izolare termică sporită pe timp de iarnă, iar vara reducând considerabil supraîncălzirea, dar și conferă un aport generos de lumină naturală în orice anotimp.

Dacă ești interesat de cele mai recente tendințe de design, Planistar Sun Plus poate fi integrat cu ușurință în orice încăpere, datorită aspectului său neutru care te ajută să îți creezi interiorul cât mai actual, confortabil și plăcut. Pentru a îndeplini toate dorințele, Planistar Sun Plus este proiectat special pentru suprafețele vitrate mari atât în construcțiile noi sau renovate, în climatele calde sau cu ferestre orientate către sud și vest, cât și pentru uși, verande, terase vitrate. În plus, vitrajele realizate cu produsul Planistar Sun Plus se combină perfect cu toate tipurile de tâmplărie: PVC, lemn, aluminiu sau mixte.

 

De asemenea, Planistar Sun Plus protejează tapițeria mobilierului, covoarele și pereții să se decoloreze datorită stratului său special care reflectă cea mai mare parte a razelor UV. În plus, sticla reduce radiațiile nocive și limitează trecerea energiei solare permite utilizarea redusă a sistemelor de umbrire exterioare sau interioare, lăsând lumina naturală să pătrundă în încăpere, asigurând în același timp și o redare foarte bună a culorilor. Ca urmare, interioarele rămân mai răcoroase pe parcursul zilei, iar ocupanții locului pot mai productivi, în timp ce se bucură de un confort maxim.

Acum, tot ce trebuie să faci este să faci cumpărături inteligent, să economisești bani și să ai o casă unde să fii fericit, sănătos și productiv.