Soluții de încredere
3 minutes min

PrimeView Protect, soluția sustenabilă pentru respectarea regulilor de distanțare socială

PrimeView Protect

Într-o perioadă în care autoritățile ne îndeamnă să respectăm măsurile de distanțare socială față de cei din jur, Saint-Gobain propune o soluție sustenabilă pentru ca locurile în care ne petrecem timpul, fie ele magazine, restaurante, birouri, spitale, hoteluri, ghișee ale instituțiilor publice sau private, să devină mai sigure și prietenoase pentru fiecare dintre noi.

PrimeView Protect este un perete din sticlă, de sine stătător, cu protecție anti-virus și anti-bacterii, ce poate fi fixat pe blaturi, birouri, mese, asigurând astfel distanțarea socială recomandată între persoane. Mai mult decât atât, peretele despărțitor din sticlă este neobstructiv, iar utilizarea acestuia diminuează riscul de contagiune și permite respectarea măsurilor de protecție impuse de autorități.

Ce beneficii oferă pereții despărțitori PrimeView Protect?

  • Costuri reduse de întreținere și proprietăți sanitare desăvârșite: sticla este ușor de curățat și dezinfectat, este rezistentă la agenții de curățare obișnuiți, precum și la acțiunea focului. Suprafața netedă permite eliminarea rapidă a germenilor și microorganismelor prin curățare.  
  • Confort vizual: transparență ridicată, reflexie redusă, rezistență la zgârieturi, absența îngălbenirii în timp.
  • Sustenabilitate: sticla este un material ecologic, 100% reciclabil
  • Confort termic: evită apariția efectului de seră în spațiile exterioare

 

Detalii de instalare

Kit-ul PrimeView Protect conține un ecran din sticlă, două suporturi din sticlă și un ghid de instalare. Pentru a corespunde perfect necesităților, produsul vine în două variante: Standard Protect – caracterizat prin reducerea expunerii la germeni și Glass Pass – dedicat birourilor și ghișeelor, pentru ca transferul hârtiilor și mărfurilor să aibă loc în siguranță. Acesta poate fi montat cu ușurință pe orice suprafață netedă (lemn, sticlă), datorită benzii adezive cu două fețe.

Acestor beneficii li se alătură și aspectul estetic potențat de suprafața perfect netedă, cu calități optice deosebite, cum ar fi gradul foarte ridicat de transparență, reflexia foarte scăzută și redarea nedistorsionată a culorilor. În plus, PrimeView Protect este un produs sustenabil, ecologic, 100% reciclabil, fiind fabricat la Pietta Glass Working în Vălenii de Munte,  cu sticlă specială SGG DIAMANT, un tip de sticlă extra-clară foarte transparentă, a cărei compoziție se remarcă prin conținutul redus în oxizi de fier, produsă la fabrica noastră Saint-Gobain Glass din Călărași. Această caracteristică îi conferă sticlei o transmisie luminoasă mai ridicată decât aceea a unei sticle clare. 

                            

Sticlă normală 

Sticlă Diamant